Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Гери-Никол залезе

отпечатай новината

11.04.2019 15:28 | Видян 2005 пъти

Гери-Никол залезе

Тийн звездата Гери-Никол напоследък изчезна от полезрението на феновете си. 20-годишната певица отдавна не е пускала нова песен, не ходи по  участия и почти не е активна в социалната мрежа, а мнозина се запитаха какво се случва с нея.

Говoри се, че напоследък певицата е изправена пред сериозни парични затруднения. Тя няма продуцент зад гърба си и досега сама финансираше проектите си с подкрепата на родителите си, но баща й Николай Георгиев – Цайса, вече отказвал да цака безумни средства за приумиците на щерка си.

Напоследък участията на варненката напълно са секнали – ако преди имаше по 5 ангажимента седмично, сега й се събират не повече от 3 участия месечно. Не я канят по телевизионни предавания, а последната й песен „Устни” не успя да се превърне в хит и бе определена като „провал” от капризната аудитория. Татко й осъзнал, че няма никаква възвръщаемост на средствата, които влага в кариеарата на напористата девойка, затова й спрял кранчето и тя останала без материална подкрепа.

Някои от почитателите на Гери-Никол вече заподозряха, че може да има финансови проблеми, а други предположиха, че се готви да замине за чужбина. За разлика от конкурентката си Дара, която не ще да учи в университет, Яката дупара неведнъж е споделяла, че иска да продължи образованието си в САЩ. Пищната блондинка мечтаеше да пробие в Холивуд и доскоро беше убедена, че някой ден ще сбъдне своето желание. Засега обаче е изоставила и тази амбиция, коментират запознати.

Хора от обкръжението на изпълнителката коментират, че освен финансови, напоследък тя имала и любовни проблеми. Според мълвата от лятото насам Гери поддържала дискретна връзка с футболиста Кирил Десподов, който официално има друго момиче до себе си – Веселина, дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. През последния месец обаче спортистът се отдръпнал от певицата и се посветил на приятелката си. Разстроена, Яката дупара се опитала да си го върне, ала той не отговарял нито на съобщеията, нито на обажданията й.

Певицата имаше кратка връзка и с рапъра Kапо Верде, който е част от нашумялата сред подрастващите хип-хоп група БНР („Бандата на ръба”). Истинското име на младежа е Мариян и с Гери завързали контакт покрай общ музикален проект, но тя бързо се отегчила от него и се хвърлила око на далеч по-атрактивния Десподов, пише "Уикенд".

Това не е първият път, в който наперената варненка излиза с футболист. Миналата година тя упорито флиртуваше с Благой Георгиев – Джизъса. Със спортиста - плейбой обаче също не й провървя, защото родителите й се намесиха и прекратиха тази връзка още в зародиш. Те били недоволни, защото щерка им прахосвала пари по Благо, купувала му скъпи дизайнерски дрехи и даже му позовлила за кратко да се нанесе в луксозния й столичен апартамент.

Бащата на певицата останал изумен, когато научил каква сума е пръснала Гери по Джизъсa. Майка й Ирена също изразила крайно негативно мнение и под натиска на по-възрастните младата звезда била шута на футболиста. Той пък не си губи времето и бързо се ориентира към по-опитната плеймейтка Златка Райкова. Преди това Гери-Никол се забърка в кратка афера и с фолк звездата Константин.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !