Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-доброто от АНДРЮ ЛОЙД УЕБЪР в уникални концертни изпълнения в София и Варна

отпечатай новината

12.04.2019 11:23 | Видян 1894 пъти

Най-доброто от АНДРЮ ЛОЙД УЕБЪР в уникални концертни изпълнения в София и Варна

Концертно изпълнение на най-популярните музикални произведения на Андрю Лойд Уебър ще може да чуе българската публика. В близо два часа почитателите на най-значимия мюзикъл композитор на всички времена ще се докоснат до 30 от най-емблематичните песни  от Котките, Фантомът на операта, Евита и  Исус Христос Суперзвезда в средата на месец май в София и Варна.

Артисти от цяла Европа, ще пеят на българска сцена. Джон Патридж (Англия), Ингве Гасой Ромдал (Норвегия), Саша Кребс (Германия), Шарлоте Хайнке (Германия), Беатрикс Райтерер (Италия) и Люси Дяковска (България), Софийската и Плевенската филхармония, както и Националния филхармоничен хор, ще  разкажат истории, от които целият свят настръхва.

Джон Патридж е един от най- разпознаваемите артисти на Уест енд. Световна слава му носи участието в оригиналната продукция на мюзикъла Котките в шоуто в New London Theatre, като играе ролята на Rum Tum Tugger и Munkustrap, а през 1998 г. се появява като Rum Tum Tugger в официалната филмова продукция на шоуто, продуцирана от Лойд Уебър. в Театър Аделфи. Джон Патридж участва като Rum Tum Tugger и в немската продукция на Котките в Дюселдорф.

Люси Дяковска е българската следа в този концерт - спектакъл. Музикалната и кариера е тясно свързана с мюзикъла и участието и на една сцена с европейски звезди  не е изненада. Емблематично е участието и участие в мюзикъла Котките в ролята  на нахалната котка Rumpleteazer на сцената на Щутгартския SI-Centers.
 
Звездата на мюзикъл театъра, диригентът Себастиан Де Доменико, ще Ви поднесе една незабравима вечер  с уникалните симфонични оркестрации, които ще прозвучат за първи път в България на 15 май в Двореца на културата и спорта във Варна, а на 16 май в зала 1 на НДК, преди да бъдат представени на немскоговорящата европейска публика през 2020 г.

Деца до 7 год. възраст влизат без билет и без право на място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !