Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Явор Захариев започнал да друса след смъртта на майка си

отпечатай новината

12.04.2019 17:29 | Видян 2527 пъти

Явор Захариев започнал да друса след смъртта на майка си

Вокалистът на Гравити Ко Явор Захариев, който почина месец преди да навърши 39 години се бил върнал към наркотиците след дълга борба с дрогата. Това е най-вероятно причината да бъде открит в тежко състояние със чупен нос два дни преди да издъхне.

За тежката си зависимост от наркотиците Явор призна миналата година, когато се завърна в бандата след петгодишно отсъствие. Той разкри, че е прекарал три години в комуна в Хърватска, където работел като готвач.

Според запознати посегнал към дрогата заради смъртта на татко си, и на майка си, която обожавал. Той не успява да превъзмогне смъртта й и започва да се друса, пише Ретро. Заради хероина няколко пъти напуска групата.

За решението да се откъсне изцяло от средата тук му помагат двете му сестри. Те в прав текст му казали, че не искат да го погребат. Самият той признава, че наркотиците са личната му глупост или може би мъка.

Най-тежка след комуната се оказала реалността, осъзнавайки колко тревоги е причинил на близките си. Затова взел категорично решение да продължи да се лекува. Редовно се срещал с психолози. Разбрал обаче, че битката му със зависимостта е за цял живот. Не мислел да се отказва, защото бил оптимист и вярвал, че има шанс. Уви, сбъднали се страховете му да посегне отново към дрогата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !