Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Селин Дион разкри скандалната истина за отношенията си с Пепе

отпечатай новината

19.04.2019 17:13 | Видян 3968 пъти

Селин Дион разкри скандалната истина за отношенията си с Пепе

Когато Селин Дион започна да се появява на публични места под ръка с младия танцьор Пепе Муньос, медиите веднага решиха, че световноизвестната певица си е хванала младо гадже. И докато някои от феновете й се радваха, че звездата отново е успяла да открие щастието и любовта, други започнаха да я упрекват, че много бързо е успяла да прежали съпруга си Рене Анжелил, който загуби кованата битка с рака два дни преди рождения си ден през 2016 година.

Канадската изпълнителка се запознава с бъдещия си съпруг, когато е на 12-годишна възраст. По това време музикалният продуцент е на 38. Именно той е човекът, който дава старт на кариерата й. Когато Селин става на 20 години, двамата започват връзка, а 6 годни по-късно узаконяват любовта си.

Известното семейство е пример за всички. Дион и Анжелил заедно покоряват върхове, заедно преодоляват трудностите и заедно възпитават децата си.

Кончината на Рене се превърна в истинска трагедия за певицата. Дълго време тя не се появяваше пред публика, а когато най-сетне реши да го направи, феновете й с ужас установиха, че се е състарила страшно много.

Но когато започна да се показва с 34-годишния Пепе, всички бързо забелязаха, че усмивката отново се е върнала на лицето й. Първоначално канадката реши да не коментира отношенията си с младия танцьор.

Заради близостта, която двамата не спираха да демонстрират, медиите много бързо решиха да им припишат любовен роман.

Наложи се певицата да опровергае спекулациите, заявявайки, че двамата с Пепе са само приятели. Естествено, никой не й повярва!  

Преди дни световноизвестната певица разсея окончателно всички съмнения и разкри цялата истина за връзката си с младия артист.

"Пепе е гей! Той е най-добрият ми приятел, танцуваме заедно. Той направи толкова много за мен, само като ме държи за ръката - нещо, което ми липсваше много дълго време. Да си в обятията на мъж, който е висок 1,91 м., е нещо прекрасно. Хората обаче си помислиха, че зад това се крие нещо повече", сподели певицата.  

"Да, сега съм сама. И когато говоря за това, моля, не се опитвайте да развивате темата. Благодаря ви!", казва тя пред The Sun.

Източник: jenata.blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !