Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Бейби бум по Великден

отпечатай новината

30.04.2019 10:17 | Видян 3155 пъти

Бейби бум по Великден

Тази година Великден се превърна за Благовещение за родните звезди, като в рамките на трите празнични дни няколко любими лица потвърдиха или дадоха заявка за наследник.

Бившата изгора на Ненчо Балабанов – певицата Йоанна Драгнева, се похвали с наедряло коремче в социалните мрежи и сложи точка на всички шушукания по нейн адрес в предаването на Георги Любенов по БНТ. „Малкото човече ще се появи в разгара на лятото“, сподели Йоанна. Щастливият татко е колегата на гласовитата блондинка в обществената телевизия – Мирослав Димитров.

Той води туристическо предаване по основния канал, а Драгнева отскоро се подвизава в БНТ2. Въпреки това Миро стана известен с участието в рейтинговия сериал на Нова тв „София ден и нощ“. Познават се от 2004-а, но именно в коридорите на обществената телевизия двамата се преоткриват, а в последствие се оказват заедно и на снимачната площадка на новия български филм „Връзкология“, който още не е излязъл на голям екран.

Все по-усилено се носи мълвата, че и любимецът на тийнейджърите – Тото от „СкандаУ“ също ще гушне първородна рожба. Повод за това дава гаджето му Катрин Петринска, която започна да се появява само в широки дрехи въпреки безупречната си фигура. Танцьорката и хореограф не се качи на сцената дори и за големия концерт на групата в зала „Арена Армеец“, а наскоро, през личния си профил в социалните мрежи отмени всичките си тренировки до края на годината, като съобщи, че ще бъдат водени от нейна заместничка. Красавицата и Йонислав Йотов са заедно едва от лятото на 2018-та.

Сред потенциалните бъдещи родители се нареди и водещата Деси Цонева. Дъщерята на безвреме починалия Митко Цонев била в първите месеци от бременноста, разкриват нейни близки и очаквала момиченце. Тя вече има едно дете – 9-годишен син Янчо Таков-трети. За нейния любим в момента – издателя Явор Стефанов, това пък ще е трета дъщеря, след като той има две – на 17 и 20 години, от предишен брак.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !