Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Цеци Красимирова в предсватбена треска

отпечатай новината

08.05.2019 13:36 | Видян 1816 пъти

Цеци Красимирова в предсватбена треска

В предсватбена треска е Цеци Красимирова. Остават пет дни до сватбата й с американския милионер Майкъл Струмейтис и Цеци не спи от вълнение дали всичко е изпипано до най-малката подробност.

Дори местните вестници в Каталуния вече определиха събитието като едно от най-бляскавите, които ще се случат в Барселона тази година. Цеци има армия от сватбени агентки, с които всеки ден репетира сценария за тържеството.

Важно е не само кога ще се появят младоженците сред гостите, но и редът на известните изпълнители, които ще пеят. На тържеството е поканена и звезда – световна знаменитост, но името се пази в тайна. В Барселона са вече майката и сестрата на булката, пише България Днес.

Близки приятелки на Цеци издават, че тя е нервна, напрегната и много развълнувана от сватбата. За тържеството освен всички глезотии са направени и фланелки с ликовете на младоженците.

Шаферка на сватбата ще е дъщерята на Цеци – Джудит, която потвърди слуховете, че е гадже на един от най-добрите приятели на майка си – моделът Мариан Кюрпанов. Джудит публикува снимка, на която страстно целува манекена.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !