Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Астрологът на принцеса Даяна: Арчи ще стане президент на САЩ

отпечатай новината

15.05.2019 15:28 | Видян 2044 пъти

Астрологът на принцеса Даяна: Арчи ще стане президент на САЩ

На 6 май на бял свят се появи дългочаканата рожба на принц Хари и Меган Маркъл. Синът им Арчи се роди зодия Телец, а гордия баща бе безкрайно щастлив пред журналистите.

Личната астроложка на принцеса Даяна – Деби Франк реши да разкрие какво са начертали звездите за Арчи – какво ще е неговото бъдеще, с какво ще се занимава, какъв ще е характера му и въобще всичко, което очаква него и херцогът и херцогинята на Съсекс.

Според Деби Франк синът на Хари и Меган ще бъде забавен, грижовен, внимателен, но и „голям играч”. Тя предрича, че той има отредена много специална съдба.

Хората вече говорят за възможността той да се кандидатира за президент на САЩ, когато е доста по-възрастен. Звездите показват, че той може да се справи с тази длъжност с лекота.

Арчи е телец, точно като кралицата, принцеса Шарлот и принц Луи. Телците са известни със своята устойчивост.

Именно заради еднаквата си зодия, може да се очаква, че Арчи, Луи и Шарлот ще се сближат много и ще станат много задружни. Като пораснат ще обичат да пътуват заедно и ще прекарват много от свободното си време един с друг.

Арчи има Юпитер в Стрелец, тъй че той ще обича много да се смее.

Баща му пък – принц Хари, е Дева, това също е земен знак. Двамата ще имат много силна връзка и вероятно непрестанно ще играят на игри, ще пътуват и ще правят типичните неща за баща и син.

На 18 години, според Франк, Арчи ще бъде под влиянието на бунтовническата планета Уран. Много е възможно да пожелае да напусне дома заради дивата си фаза, точно като баща си принц Хари. Добре е да му се разреши, а само година по-късно, той вече ще бъде много по-зрял.

Арчи е двоен Телец. Неговото Слънце също е в Телец и то издигащ се, защото е роден в 5,26 сутринта. Точно по изгрев слънце. Това означава, че той ще бъде много силен психически и емоционално.

Докато расте, той ще се справя сравнително добре с цялото внимание и светлините на прожекторите, под които няма как да не е. Подобно на майка си, звездите показват, че той ще използва популярността си за нещо добро.

Няма да се страхува да изразява истинските си намерения и желания и хората ще го усещат много близо до тях. Нищо чудно обаче и той, точно както е майка му, да действа в разрез с много от кралските традиции.

Телците са зодия, която е свързана с природата. Дори и да реши да се кандидатира за президент на САЩ, то той междувременно ще бъде и природозащитник. Рядко ще има изблици на гняв. Той ще е спокойно бебе и лесно ще се впише в кралската рутина.

Майка му ще бъде много грижовна, защото е Рак.

Това дете ще е голям играч, ще има много силни качества и определено целият свят ще очаква много от него, обобщава астроложката на принцеса Даяна Деби Франк.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !