Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джони Деп: Аз бях истинската жертва

отпечатай новината

21.05.2019 13:08 | Видян 1586 пъти

Джони Деп: Аз бях истинската жертва

Според него бившата му Амбър Хърд е била тази, която е хвърляла предмети по него и го е пребивала
Скандалът около развода на Джони Деп и Амбър Хърд продължава – сега актьорът разказа своята част от историята и според него той е бил истинската жертва.

През 2016 година Амбър Хърд за първи път се изправи пред съда с обвинения срещу Джони Деп в домашно насилие. Сега той иска да разкаже неговата версия на историята, в която не тя, а той е жертва.

“Винаги съм отричал обвиненията на Амбър и ще продължавам да го правя. Още когато се появи с нарисувани синини в съда през 2016, които свидетелите и камерите доказаха, че тя не е имал нито един ден от седмицата преди делото”, заяви Деп и допълни, че никога през живота си не я е наранявал, нито никоя друга жена.

Според него дори той е бил малтретиран. Актьорът разказва, че тогавашната му съпруга е смесвала алкохол, амфетамини и лекарства, за които не е имала предписание. Това я правило агресивна и често го наранявала дори пред други хора. Наистина в съда в негова защита се появиха 23-ма свидетели, които да подкрепят казаното от него, но адвокатите на Амбър смятат, че те са били подкупени.

Джони Деп продължи да разказва как бившата му е хвърляла по него остри вещи, тежки бутилки, горящи свещи и други предмети. Една по-специфична случка го уплашила особено много – Хърд започнала да хвърля бутилки като първата минала над главата на Джони, но след това тя хвърлила и стъклено шише от водка, което се счупило и наранило ръката му.

“Трябваше да ме оперират три пъти, за да възвърна пръстите си. Страхувах се, че ще загубя ръката си и дори живота си.”

Актьорът разказва, че чашата е преляла, когато през 2016 Амбър Хърд заедно с приятелките й му направили отвратителна шега. Събудил се с изпражнения в леглото си, които те са оставили преди да тръгнат за фестивала Коачела.

Всъщност Амбър си признала за това пред адвокатите си, но го обяснила като шега, която не наранила никого.

Източнмик: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !