Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тайландка очарова Даниел и Алекс Петканови

отпечатай новината

28.05.2019 13:09 | Видян 1121 пъти

Тайландка очарова Даниел и Алекс Петканови

Лудият репортер Даниел Петканов и атрактивната му съпруга Александра се отдадоха на романтичен уикенд, изпълнен с горещи преживявания в новото любимо място на звездите СПА Хотел 103° в Сапарева баня.

След като Николета Лозанова и любимият й Ники Михайлов прекараха най-християнския празник - Великден в него, побързаха да го препоръчаха и на своите светски приятели. Хотелът се намира много близо до София, но същевременно позволява на гостите си пълно уединение и разпускаща атмосфера. В СПА центъра клиентите мога да се насладят на истински тайландски масаж, който силно впечатли Даниел Петканов и успя да го отдели за един час от съпругата му.

СПА хотел 103° разполага с хамам, финландска сауна, парна баня, солна стая и леден фонтан, които ще помогнат на гостите му да се освободят от натрупания стрес.

Новото бижу на Сапарева баня съчетава мечтания лукс и удобство. Персоналът се е погрижил и за любителите на природата - предлага помощ в организиране на екскурзии до една от любимите дестинации  на звездите - Седемте рилски езера.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !