Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кит Харингтън постъпи в уелнес център заради края на Игра на тронове

отпечатай новината

29.05.2019 16:52 | Видян 1369 пъти

Кит Харингтън постъпи в уелнес център заради края на Игра на тронове

С края на “Игра на тронове” се наложи Кит Харингтън да постъпи в уелнес център. Говорителят му от негово име обясни, че актьорът се бори с “лични проблеми” покрай финала на сагата.

Миналата седмица се излъчи последният епизод на сериала – някъде по същото време Харингтън се записал доброволно в уелнес център.

“Кит реши да намести в графика си почивка, с която да си даде възможност да се справи с проблемите си”, разказаха от негово име за списание “People”.

Ако вече сте гледали документалния филм за сериала по HBO, ще знаете колко много е значел сериала за актьора. Той казва, че “Игра на тронове” му е дал семейство, съпруга и приятели за цял живот, затова му е толкова трудно да се раздели с последните десет години, прекарани в снимки.

Latest Look: Софи Търнър е опасна в Сеул

“Обичам героя, който играх, ще го обичам вероятно повече от всеки друг в бъдещата ми кариера. Ако ме попитате как се чувствам за края на сериала, няма как да го опиша с думи”, разказа Кит в предишно интервю.

Актьорът е отседнал в луксозен рехабилитационен център, който специализира в проблеми, свързани със стреса и злоупотребата с алкохол.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !