Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Жената на Полански бясна на Тарантино

отпечатай новината

30.05.2019 11:08 | Видян 1385 пъти

Жената на Полански бясна на Тарантино

Съпругата на прочутия режисьор Роман Полански - Еманюел Сение, разкритикува публично Куентин Тарантино и новия му филм Имало едно време в Холивуд. В причина за това се превърна фактът, че авторът на Криминале не се е допитал до Полански преди да екранизира части от живота му.

"Просто казвам, че Холивуд очевидно не се притеснява да прави филми за Роман и неговата трагична история, както и да печели пари от това. Докато в същото време го поставят в тотална социална изолация. Всичко това, без да се консултират с него, разбира се", написа Сение в социалните мрежи.

Тя имаше възможност да изгледа Имало едно време в Холивуд по време на филмовия фестивал в Кан, където лентата направи световната си премиера. Тя бе в южна Франция във връзка с тайната прожекция на последното заглавие на съпруга си An Officer and a Spy, в което тя участва.

Самият Полански не присъства на филмовия пазар в Кан, но творбата му привлече интереса на разпространителите в Европа.

Междувременно въпреки, че не спечели нито една от официалните награди на фестивала Имало едно време в Холивуд бе сред най-нетърпеливо чаканите филми в конкурсната програма.

В него основна роля е поверена на Марго Роби, влизаща в кожата на Шарън Тейт – бившата съпруга на Полански, която бе трагично убита през 1969 г. от комуната Семейство Менсън - последователи на серийния убиец Чарлз Менсън.

Широкото разпространение на Имало едно време в Холивуд стартира от края на месец юли, а в ролята на самия Полански ще видим полския актьор Рафал Завиеруча.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !