Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Как Кейт Мидълтън поддържа фигурата си

отпечатай новината

30.05.2019 14:27 | Видян 1548 пъти

Как Кейт Мидълтън поддържа фигурата си

Фигурата на Кейт Мидълтън е все така впечатляваща години наред, въпреки трите й деца. Как го постига тя?

Принцесите и дукесите също трябва да поддържат фигурата си като всички останали известни в обществото личности и Кейт Мидълтън не е изключение. Дори върху нея има още повече напрежение винаги да изглежда перфектно. Затова и тя полага значителни усилия, за да запази добрата си форма.

Тя няма право да говори за подобни лични детайли пред пресата, но много от хората в замъка са разказвали за някои от хранителните навици на Кейт, както и тренировките й.

Всеки ден поне един час тренировки

Да, няма да я видите да публикува селфи във фитнеса, но във вкъщи тя полага много грижи за тялото си. И то изцяло сама – никога не се е възползвала от услугите на фитнес треньор.

Обича да прави тренировки за корем, като най-често включва различни вариации на планк или упражнения с гимнастична топка. Често ги комбинира и с някакъв тип кардио – когато времето навън е хубаво, Мидълтън предпочита да излезе да потича, а в останалите случаи използва велоергометър вкъщи.

“Кейт намира време за джогинг възможно най-често в Норфолк, поняко взима Шарлът с нея или кучето им Лупо“, разказва източник на Daily Mail.

Любителка е на йогата

Както повечето фитнес любители, дукесата избира да си почива от активните тренировки от време на време и го прави чрез йогата. Така тя се успокоява и се освобождава от стреса. Някои казват, че дължи вечно сияйната си усмивка на ефекта от тези тренировки.

Следва диетата Дюкън

Това е диетата, на която Кейт благодари за бързото влизане във форма след бременност. Дюкън много напомня на кето режима – намалят се до минимум въглехидратите и се увеличават в пъти повече протените, мазнините и нутриентите от зеленчуците.

Единствената разлика между двете диети е, че тази, която Кейт използва, не може да се продължи за дълго време. Тя е създадена за бързо влизане във форма и много често известни жени я практикуват след бременност.

Когато Кейт не следва диетата, тя пак се фокусира върху протеините, плодовете и зеленчуците и почти никога не яде вредни храни.

Храни се здравословно заради фигурата и красотата си

Същият гореспоменат източник разказва и за навиците на Мидълтън в храненето. Тя се фокусира върху продукти с много антиоксиданти и витамини, защото осъзнава, че това помага и за красотата й.

“Кейт може вече да има перфектната фигура, но нейният фокус е да стигне до перфектната кожа също”, споделят пред медията. Прави го с редовната консумация на годжи бери, диня, спанак, боровинки и други полезни храни.

Обича и да си прави здравословно смути с матча – японския зелен чай с изключителни свойства.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !