Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Братът на Меган я обвини, че заради нея станал бездомен

отпечатай новината

31.05.2019 10:33 | Видян 1537 пъти

Братът на Меган я обвини, че заради нея станал бездомен

Братът на Меган Маркъл – Томас-младши обвинява херцогинята на Съсекс в това, че заради нейният брак с принц Хари той е станал бездомен, съобщава The Mirror.

По думите му, той е останал без работа, а не може да си намери и нова, заради невероятното медийно внимание. Така се наложило той вече два месеца да живее в хотел, заедно със своята приятелка и двете им общи кучета и всичко, защото на него му отказват апартамент под наем.

Томас Маркъл твърди, че всекидневието му се е превърнало в център на внимание, заради това, че сестра му се е омъжила за член на кралското семейство. Освен това, след многото материали в пресата за конфликта между Меган и роднините ѝ, а Томас твърди, че от страниците на вестниците вече е известен като „лудият брат на Меган“.

„Толкова много говорят за мен – и истината, и лъжата. Никой вече не иска да ми даде квартира и не мога да си намеря работа. Трудно ми е да приема това, особено защото никога не съм молил за такава слава“.

Меган се ожени за Хари на 19 май, а вече се роди и първородният им син. На сватбата присъстваше само майката на Меган и от доста време херцогинята на Съсекс общува само с нея от роднините си. Баща ѝ така и не присъства на брака ѝ, а до олтара я отведе бащата на Хари – принц Чарлз.

Още в началото на връзката ѝ с Хари пък, сестрата на Меган стартира срещу нея антикампания и не спря да критикува поведението ѝ.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !