Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Селин Дион с 10 000 чифта обувки

отпечатай новината

31.05.2019 17:40 | Видян 2588 пъти

Селин Дион с 10 000 чифта обувки

В скорошен епизод на Carpool Karaoke водещият Джеймс Кордън попита Селин дали са верни слуховете, че е обсебена от обувки. Певицата потвърди това, като се оказа, че големите цифри не са хиперболизирани, а напротив – тя притежава около 10 000 чифта обувки.

Ако повечето от нас намират най-различни места у дома, за да държат обувките си, за завидна колекция като тази на Дион са необходими други методи. В момента тя държи обувките си в огромен склад във Вегас.

Предишното им място е бил дигитален „walk-in“ гардероб в дома й във Флорида, където обувките са били подредени по цветове и са били избирани чрез натискането на серия от бутони: „Натисках определеното копче и те се появяваха пред мен“, казва тя за този впечатляващ гардероб.

Селин споделя, че има специална връзка с всеки един чифт, тъй като всеки от тях й носи определен спомен:

„Не бих могла да се разделя с нищо от колекцията ми с обувки. Всеки чифт ме е довел до мястото, на което се намирам сега. Обувките ми са част от всяка стъпка, която съм извървяла. Може да ме помислите за луда, но наистина не изхвърлям нищо. Просто продължавам да купувам по-големи пространства, в които да ги съхранявам“, категорична е тя.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !