ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Хилари Клинтън ще продуцира филми и ТВ програми

отпечатай новината

01.06.2019 09:30 | Видян 1469 пъти

Хилари Клинтън ще продуцира филми и ТВ програми

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън и дъщеря й Челси ще основат частна компания, която ще се заеме с осъществяване на проекти в киното и телевизията.

Двете водят преговори с редица филмови студиа за финансиране на въпросните проекти, които ще са посветени най-вече на представителките на нежния пол.

Идеята е продуктът да се ползва не само с търговска цел, но и да оказва въздействие върху състоянието на американското общество и култура, отбелязват от БТА, цитирайки Блумбърг.

71-годишната Хилари Клинтън тръгва по стъпките на бившия американски президент Барак Обама. През месец май той и съпругата му Мишел сключиха многогодишен договор с компанията Нетфликс, който предвижда участие в заснемането на филми, телевизионни сериали и предавания. Тези проекти ще са достъпни в 125 милиона домакинства, които са абонати на Нетфликс в 160 страни.

Според агенция Блумбърг Хилари Клинтън окончателно се е оттеглила от голямата политика и не възнамерява да се кандидатира повторно за президент на САЩ.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !