Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Графа връща музиката на открито

отпечатай новината

11.06.2019 11:06 | Видян 1238 пъти

Графа връща музиката на открито

Оказа се че българска, а не чуждестранна звезда, най-накрая ще върне концертите на стадион, след като има няма 3-4 години слушаме любимата музика все на закрито. Владимир Ампов-Графа обяви официално, че ще направи голям концерт на стадион „Българска армия“ на 10 юни 2020 г.

За предстоящото шоу изпълнителят на „Домино“ сподели: “Да изпълня песните си на открито пред десетки хиляди, ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещането за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големия катализатор и причина за техния успех.

Преди дни се разходих по терена на стадион “Българска Армия” – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина

Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега.” А билетите за концерта са вече в продажба на цени между 25 и 40 лв, като за пред сцената ще струват по 60 лв.

Новината за шоуто идва заедно с излизането на най-новия студиен албум на музиканта “Страничен наблюдател”, който ще направи своята премиера на 13 юни пред най-заклетите фенове на Графа. Той обаче вече е пуснат в предварителна продажба, като най-заклетите почитатели на Ампов могат да го поръчат до днес включително, персонализиран с техните имена върху обложката и автограф от звездата. “Страничен наблюдател” включва 13 песни, които ще чуете първи, изненадващи колаборации и хитовете “Ca$h”, “Огън”, “Квартални джентълмени”, “Последната песен”, “Слухове”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !