Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът нa Нинова с гадже корейка в Ню Йорк

отпечатай новината

12.06.2019 11:23 | Видян 1840 пъти

Синът нa Нинова с гадже корейка в Ню Йорк

Неуспехите в политически план за подалата оставка след провала на евроизборите лидерка на БСП Корнелия Нинова съвпаднали с радостна новина в личен план, пише „Ретро“. Единственият наследник на социалистката – Рафаел, имал прясна любовна тръпка. Най-любопитното е, че кандидат-снахата на Нинова е чужденка.

Въпросната девойка, към която Рафи открито показва по-специалните си емоции в социалните мрежи, е родом от Корея. Самата тя разкрива за себе си, че е израснала в екзотична Индонезия, а в момента пребивава в Ню Йорк, където всъщност от почти 3 години живее и работи и Ниновият син. Именно в Америка пътищата на двамата се преплели, а дали опозорената червена лейди е срещала фаворитката на наследника си лично, или голямото събитие предстои, не е известно.

Обичайно работещият като финансов анализатор в банката на милиардера Ротшилд Рафаел се прибира при родителите си в България два пъти в година – покрай Коледа и през лятната си отпуска. Досега обаче не е водил със себе си гаджета, макар майка му отдавна да повтаря, че мечтае да бъде баба. Заради кариерните си амбиции талантливият Рафи бе изоставил на заден план личния си живот, но откакто се облажи с висок пост в една от най-богатите банкови институции – „Голдман Сакс“, където месечното му възнаграждение възлиза на баснословната сума от 30 хиляди долара, вече отделял повече време за себе си.

Синът на Корнелия се е влял в американския елит и се радва на луксозен живот зад граница. Рафаел обитава апартамент в най-престижния квартал на Ню Йорк – Манхатън, където собствени жилища имат звезди от ранга на актьора Джордж Клуни, певеца Бон Джоуви, автомобилния състезател от Формула 1 Люис Хамилтън и самата дъщеря на щатския президент – Иванка Тръмп.

За местожителството си наследникът на червената лидерка се похвали сам, обявявайки адреса си в социалната мрежа „Фейсбук“. Дали обаче живее под наем, или си е купил имот в един от най-модерните квартали не само в Америка, но и в света, Рафи не издава. В тайна синът на Нинова пази и дали вече споделя един покрив с корейската си любима, или жилището му все още е с ергенски статут.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !