Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Графа пусна новия си албум тайно

отпечатай новината

14.06.2019 11:18 | Видян 1421 пъти

Графа пусна новия си албум тайно

Вчера в столичния клуб Перото се състоя първото тайно слушане на новия албум на Графа Страничен наблюдател. Музикантът бе избрал нестандартен начин за премиера и бе поканил само близки приятели и музиканти първи да чуят 13-те парчета, като в паузите между тях разказваше историята на написването им.

Разбира се, в публиката бяха колегата му от Гласът на България - Иван Лечев, победителят във формата Атанас Кателиев, който беше в неговия отбор, Поли Генова, Михаела Филева, добрият му приятел Любо Киров, китаристът на D2 Митко Кърнев, музикални критици, представители на гилдията и просто близки хора.

Съпругата на певеца - Мария, също бе сред отбраната публика. От разказите на Графа за песните в албума се оказа, че половинката му има специална роля за една от най-красивите му балади Сродна душа.

Други парчета, включени в албума, са Фалшиви струни, Страничен наблюдател, които са записани с помощта на струнен оркестър Софийски солисти, пише 24 часа, а зад рояла в студио за пръв път е седнал Графа. Албумът включва и вече превърналите се в хитове сингли CA$H, Огън, Квартални джентълмени, Приятели завинаги и баладата, посветена на майка му Последна песен.

Следващият клип на Графа ще е парчето с реге привкус Да, в което участва Белослава.

Тази вечер, в голяма верига книжарници, Графа се среща с фенове, на които раздава и първите автографи върху току-що наредените по рафтовете CD-та. А само след няколко месеца, през октомври, тръгва на турне с новите си песни, което ще приключи с голям концерт на 10 юни 2020 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !