Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Брайън Кранстън се завръща В обувките на Сатаната

отпечатай новината

28.06.2019 12:29 | Видян 899 пъти

Брайън Кранстън се завръща В обувките на Сатаната

Брайън Кранстън ще се завърне в ролята на Уолтър Уайт в продължението на култовия сериал „В обувките на Сатаната“. За факта, че стрийминг платформата Netflix подготвя пълнометражен филм за поредицата се заговори още през месец ноември миналата година. Досега обаче се прогнозираше, че лентата ще се фокусира единствено върху дясната ръка на Уайт - Джеси (Арън Пол).

Страстите около продукцията сега отново се разбунтуваха, след като Пол и Кранстън споделиха един и същи кадър в социалните мрежи с надпис „скоро“. Макар че двамата не дават допълнителни пояснения, феновете приеха жеста като потвърждение, че филмът ще бъде реализиран, като и двамата ще вземат участие в него. Самата снимка, публикувана от звездите, не издава нищо около сюжета. Тя представя близък кадър на две магарета, което провокира мнозина да се заиграят с фотоса коментирайки - „това са две мулета“.

Междувременно вече се разпространява и версия относно ролята на Кранстън във все още неозаглавения филм за „В обувките на Сатаната“. Мнозина предполагат, че той не е оцелял след събитията от последните епизоди на сериала и ще се появи единствено в спомените на Джеси.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !