Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Ето какво се случва със счупената ръка на Софи Маринова

отпечатай новината

12.07.2019 14:23 | Видян 1878 пъти

Ето какво се случва със счупената ръка на Софи Маринова

Софи Маринова свали гипса, с който бе обвита една й ръка след скандал с нейния мъж Гринго, пише Хотнюз.

Певицата е разделена със съпруга си след поредния скандал, свършил с насилие и счупена ръка. В последните седмици тя пееше с гипс, но от вчера вече това неудобство вече е зад гърба й.

Софи е непрекъснато в компанията на сина си Лоренцо, който пази майка си от лоши мисли и буйния нрав на Гринго.

Припомняме, че преди време Софка изненадващо се появи сама на партито по случай 35-ия рожден ден на своята приятелка Преслава. Всички гости на купона в популярна столична чалготека се чудеха къде е Гринго и защо Софи пее с гипсирана ръка, която цяла вечер се опитва да скрие с шал на цветя.

Злите езици говорят, че ромската перла получила травмата след последния скандал с изгората си. Междувременно айтозлията Тодор Давидов е забелязан да се забавлява в изцяло мъжка компания в клуб в Слънчев бряг.

Това не е първият скандал с насилие между двамата. През 2016 година Софка подаде жалба в полицията и охотно разказа как Гринго й счупил ръката. Тогава тя призна, че Гринго я пребивал от бой, като първото посягане било само няколко дни, след като станали гаджета. Причината за скандалите били битови.

"Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам", разказа певицата тогава.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !