Eва Веселинова: Нямам корекции, 100%...

Ева Веселинова, която от две години работи в предаването...

Лошо време за Мегз в Петра

На ужасно време случиха Мегз и майка ѝ по време на...

ДА! Защо 101 е хитът на София

отпечатай новината

11.07.2019 17:15 | Видян 336 пъти

ДА! Защо 101 е хитът на София

101 е заведението на момента в София и няма да спре да бъде още дълго време. Можем да кажем и защо. На първо място е локацията, разбира се. На ъгъла на ул. Тинтява и комплекса Диана, с място за паркиране, сред фантастична зеленина и с едно око към басейна, на тихо и спокойно, с много тераси на различни нива, без прегради между интериора и екстериора.

На второ място е дизайнът – много стъкло и дърво, което харесваме и е тренди, черно за любителите на тоталностите, разни игри на създателите за забава на посетителите, всичко дозирано – минамализъм, но не твърде. На трето място е най-важното по принцип, но не и за гъзарските статусни заведения – менюто.

То е достатъчно богато, без да е прекалено гъстонасалено. В него има всичко – щипка българско, щипка европейско, щипка фюжън, но също прости неща и сложни изпълнения. Хубаво телешко, което ценим и ни е стандарт, но не само. И фантастични десерти – и по дизайн, и на вкус.

Добри думи и за селекцията напитки – от алкохола до чая. Накрая, но не на последно място, както гласи клишето, идва обслужването – ведро, насочващо, приятно.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !