Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

One Love стартира на 20 юли в Банско

отпечатай новината

12.07.2019 14:38 | Видян 1234 пъти

One Love стартира на 20 юли в Банско

В град Банско стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Република Северна Македония ще поднесат на своите почитатели  няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади.

One Love Tour се организира за трета поредна година и е целодневен фестивал, с безплатен вход. Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър.

През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната Арена на дуелите от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата  и помежду си.

Специални гости ще бъдат: победителят от последния сезон Дидо от Д2, славеят на риалити формата Лилия Семкова. Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година отново ще бъде изградена Алея на занаятите.

Посетителите ще се запознаят от близо с характерните за региона местни традиции и занаяти, и ще се потопят в  магията на древното, пъстро и живо наследство. Алея на занаятите се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.

Едни от най-известите изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева, Лилия Семкова, Дидо и Митко Кърнев от Д2. Очакваме Ви, на 20-ти юли в град Банско, заедно да дадем старт на фестивала One Love Tour 2019!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !