Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тъщата на Криско не го иска за зет

отпечатай новината

17.07.2019 16:33 | Видян 2357 пъти

Тъщата на Криско не го иска за зет

Тъщата на рапъра Кристиан Талев-Криско не го понася, научи „Галерия“ от близки до половинката му Цвети Петрова. Майката на бившата стюардеса никак не харесвала изпълнителя и от самото начало била против връзката им. Дори когато разбрала, че ще става баба, Снежана не могла да приеме Криско за свой зет.

Най-голямото й притеснение бил звездният статус на рапъра. „Тегло ще теглиш с него, никога няма да бъде само твой. Постоянно ще е зает и няма да си гледа детето“, предупреждавала Снежана дъщеря си. Цвети обаче не искала и да чуе съветите на майка си.

Тъщата на Криско не го харесва и поради други, битови причини. Снежана забеляза, че Талев е изключително стиснат за мъж с неговите възможности. „За толкова време дно цвете не се е сетил да ми донесе.

На вечеря винаги идва с празни ръце. Не му ща парите, ама поне Цвети да гледа, а той и за нея се стиска“, ядосвала се пред приятелки Снежана.

Криско е до болка познат със скъперничеството си не само сред близките си, но и сред колегите. Отдавна в музикалните среди го одумват като един от най-стиснатите милионери в бранша. Бившите му половинки също неведнъж са се оплаквали.

Майката на Цвети до такава степен не понасяла Криско, че категорично забранила присъствието му на семейни събирания.

Криско и Петрова са заедно от близо 3 години. Както „Галерия“ писа, двамата сключиха брак още преди 2 години, но по желание на рапъра запазили семейния си статут в тайна. Поредната причина Снежана.

Разбира се, на рапъра му било все тая какво е мнението на тъща му за него. Целият товар от отношенията помежду им падали на плещите на бременната Цвети, която била между чука и наковалнята.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !