Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рая и Явор се сдобриха

отпечатай новината

19.07.2019 09:04 | Видян 1449 пъти

Рая и Явор се сдобриха

Явор Бахаров и Рая Пеева се сдобриха. След емоционална раздяла двойката реши да даде втори шанс на връзката си, но този път в положителен смисъл, дочу HotArena.

Двамата решиха да прекратят със скандалите и да изразяват чувствата си по традиционния начин — с прегръдки и мили думи. И докато звездата от „Скъпи наследници” пуска снимки от техни романтични моменти, Явор е по-пестелив в изразяването на чувствата си.

Актьорът направо затвори страницата на личния си живот за феновете и въобще не споделя кадри от него. Но със сигурност двамата са измислили друг начин да покажат, че са заедно и още се обичат — като се появят като герои в ново видео.

То ще е по последното парче на Свилен Ноев и „Остава”, а Явор и Рая заснеха доста романтични моменти за клипа към песента, пише „България днес”.

Русата актриса пусна кадър от прясно заснетото видео, с което за пореден път демонстрира, че с Явор са заедно и се обичат.

Единственото, което помрачава лятото на влюбените е фактът, че Явор трябва да ходи всеки месец и да се подписва заради пробацията си. След скандала, който си спретнаха през март тази година в центъра на София, актьорът бе задържан за хулиганство.

Той се размина с 9-месечна пробация и 12-месечен изпитателен срок, но беше на косъм да влезе в затвора.

Оказа се, че само с няколко седмици мачото се е разминал от сериозен престой зад решетките. Малко преди второто му задържане е изтекла условната му присъда от 2016 година заради шофиране в нетрезво състояние.    





автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !