Новият бг сериал All Inclusive тръгва...

Актьорите Елена Атанасова и Ненчо Балабанов влизат в...

Македонска комедия завладява ефира

От 16 декември, зрителите на бТВ Комеди ще могат да се...

Фотошоп добавя Бионсе към актьорския състав на Цар Лъв

отпечатай новината

25.07.2019 09:35 | Видян 317 пъти

Фотошоп добавя Бионсе към актьорския състав на Цар Лъв

Още преди да се появи на екран, „Цар Лъв“ будеше очакванията на всички фенове на анимацията от 1994 година. Поколенията, които израснаха с рисуваното филмче, чакаха със затаен дъх какво ще се получи с новите компютърни технологии.

Критиците не оцениха високо филма, но пък феновете излизат доволни от киносалоните. Дали защото са се върнали към детството си, или просто им е липсвала самата история за Симба, Нала и приятели, не се знае, но рейтингът на филма сред зрителите постоянно се покачва.

В актьорския състав се забелязват имената на Джон Оливър, Доналд Глоувър, Сет Роугън, Джеймс Ърл Джоунс и Бионсе. Кралицата на музиката се погрижи за саунтрака на филма и в същото време озвучава и Нала. Водещият Джон Оливър, който озвучава Зазу беше на гости на своя колега Стивън Колбърт.

Там той призна, че всъщност снимката, на която целият актьорски състав се вижда, е леко преправена. На фотоса са събрани цялата плеяда звезди, но се оказва, че Бионсе не е присъствала на събирането.

„Тя не беше там“, признава Оливър. „Мисля, че почти всички бяха там. Казаха ми да внимавам къде слагам крака си, защото на пода имаше табелка с името на Бионсе“.

Всъщност певицата след това е добавена чрез Фотошоп. Както всичко във филма и тази снимка изглежда твърде реална, за да се усъмни човек.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !