Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мария Илиева със секси форми по бански в Калифорния

отпечатай новината

30.07.2019 12:51 | Видян 2256 пъти

Мария Илиева със секси форми по бански в Калифорния

Певицата Мария Илиева се озова в Санта Барбара, Калифорния, където събира слънце и се подготвя за следващите концерти от турнето ѝ Всичко - най-доброто от Мария Илиева.

41-годишната певица публикува снимки по бански в личния си профил в Инстаграм. Тя демонстрира изваяно тяло, като феновете забелязаха промяната във визията и още по време на концерта ѝ във Варна по-рано този месец.

Въпреки че тя винаги се е старала да поддържа добра линия със спорт, след раждането бе качила килограми, с които очевидно вече се е справила.

Факт е, че Илиева е спортна натура и това пролича и по време на участието й в шоуто Като две капки вода, където се справяше перфектно с интензивните танци, съпровождащи изпълненията на някои от образите, които ѝ се паднаха.

Сега Мария, която е написала, че се зарежда със слънце и енергия за турнето си, се е снимала с цял бански в черно с интересна кройка, с освен това се е наметнала небрежно и с пъстър шал. Илиева позира на фона на океана и палмите в небезизвестния град на брега на Тихия океан Санта Барбара.

Мария Илиева стана майка за първи път преди година и половина. Скоро след това тя сподели, че с бащата на сина ѝ Александър не живеят заедно. Певицата пътува почти навсякъде със сина си, но дали сега двамата са заедно в Калифорния, не става ясно от кадрите.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !