Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Златка и Миро се разделиха окончателно

отпечатай новината

01.08.2019 11:23 | Видян 2118 пъти

Златка и Миро се разделиха окончателно

Една от най-известните плеймейтки и моделки Златка Димитрова и бащата на сина й Миро – Мирослав, се разделиха окончателно.

От нейните профили в социалните мрежи се забелязва, че тя си е в родния Бургас и пуска сторита и снимки само с детето, от работата си като модел и от фитнеса, където тренира усилено, но не и с бившата си половинка.

На запитвания на почитатели за личния си живот тя веднага отказва коментар, но според запознати двамата с Миро не са двойка от поне 2 месеца.

Затова и тя се е върнала в родния си град Бургас заедно с детето и живее при майка си. Този път обаче раздялата им е окончателна. Миналата година те отново живееха под един покрив, а и двамата имаха връзки с други хора. В публичното пространство дори се появи нейна снимка с един от най-известните бургаски плейбои – Галин Гочев.

Те обаче бързо се разделиха и не след дълго красавицата се събра с Миро. Двамата си дадоха втори шанс най-вече заради детето. Но не след дълго разбраха, че малкият не е достатъчна причина, за да продължат като двойка, пише Галерия.

Според запознати тя сега няма нова любов, а изцяло се е отдала на сина си, на моделската си кариера и на заниманията си във фитнеса.

Иначе Миро и Златка бяха заедно от 7 години. Дълго време тя бе обвинявана, че е разбила семейството му, но той все е казвал, че проблемите в брака му са настъпили преди нейната поява. Двамата изживяха доста изпитания като двойка, най-голямото беше загубата на първото им дете в седмия месец.

Тогава Златка призна, че трудно се е възстановила от драмата, но любовта на приятеля й е дала сили да продължи. Тогава тя си мислела, че или това ще ги раздели, или ще ги сплоти. В крайна сметка Миро не само че не я оставя, но й е плътно до нея.

Преди три години се роди синът им Миро. Двамата казваха, че неговата поява ги е сближила още повече. Тогава Мирослав й подари нов джип и започнаха да кроят планове за второ детенце – момиченце, но това така и не се случи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !