Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Голям удар за Преслава

отпечатай новината

01.08.2019 12:08 | Видян 2728 пъти

Голям удар за Преслава

Напоследък Преслава е подложена на зверска атака. Откакто си кръцна носа и загуби своята идентичност, сякаш загуби и уважението на публиката, на което се радваше години напред.

Никой от почитателите й не прие радушно променената й визия, а нападките, че е станала копие на колежката си Галена буквално я съсипаха. Вече втори месец тя няма капка спокойствие, след като все намира някой да й вгорчи живота.

Припомняме, че профилът й в Инстаграм бе хакнат, а тя се славеше като родната звезда с най-много последователи. Последваха и още няколко хакерски атаки на новите й профили, което докара на Преслава главоболие.

Атаките срещу Преслава обаче няма да спрат скоро, пише Шоу Блиц. Нейни "приятели" се погрижиха да й създадат отново дискомфорт и да развалят радостта й от появата на новото й видео към песента Пиян.

Оказа се, че певицата не само е станало визуално клонинг на доскорошната си приятелка Галена, но упорито върви по нейните стъпки и я копира в своите проекти.

В новото й видео Пиян има кадри, на които безумно много прилича на Галена и нейната Добре ли си и сякаш да даде повод за писане на хейтърите, се е облякла по подобен начин и имитира движенията на колежката си. В останалата част от кадрите пък безумно много наподобява визията на Галена от друг клип - Феноменален.

Феновете на лекия жанр не спират да се шегуват с визията на топ звездата на Пайнер, а тя се опитва да отвлече вниманието им с новина за нов албум с цели 5 нови песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !