Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Юлиан Костов снима в сериал по филмовия хит Борн

отпечатай новината

06.08.2019 10:20 | Видян 1372 пъти

Юлиан Костов снима в сериал по филмовия хит Борн

Българският актьор Юлиан Костов се включва в дългоочаквания сериал, вдъхновен от хитовия франчайз за супер шпионина Джейсън Борн, научи „Монитор“.

След пет успешни пълнометражни заглавия, в четири от които към киносалона ни връщаше магнетичното присъствие на Мат Деймън, операция „Тредстоун“, която създава култовия образ, се завръща отново – този път на малкия екран.

Каква е историята зад откриването й и върху какви програми работи в момента? Това ще са част от въпросите, чиито отговори ще търсим наесен, когато USA Network ще излъчи първия епизод на сериала. Не очакваме обаче включване от самия Джейсън Борн, макар продуцентите да признават, че той все още ще оказва влияние върху сюжетните възли.

Нова програма ще прикове вниманието ни с „Тредстоун“, а именно контролирането на поведенчески модификации в съзнанията на агенти, разпръснати из целия свят. Целта е участниците в програмата да придобият свръхчовешки умения като първият сезон ще се фокусира върху тяхното активиране в преследването на смъртоносни мисии.

Нашето момче ще се включи във втория епизод на поредицата. Подробности за ролята му се пазят в тайна, като в момента е известно само името на персонажа – Юри Лениов. Последната си сцена за сериала пък Костов засне преди броени седмици в Букурещ. Освен него на екрана ще разпознаем още актьорите Джеръми Ървин, Брайън Джей Смит, Омар Метуоли, Трейси Айфичър, Хан Хйо-джуу и др. „Главните ни герои, активирани в Тредстоун са обикновени хора със семейства, които се събуждат един ден като човешки оръжия с необикновени умения и способности.

Героите варират между таксиметров шофьор в Лондон, домакиня и учителка по пиано от Северна Корея и американски работник за петролна платформа в Арктика“, обясни пред медии продуцентът Бен Смит, който стоя и зад филмовата поредица и се завръща отново начело и за „Тредстоун“. Освен него, в екипа на сериала се откроява името и на Тим Кринг, който пък е отговорен за успеха на друг популярен сериал от близкото минало - „Герои“.

Междувременно първият продуцентски филм на Костов – The Dare, ще направи световната си премиера след броени дни, в рамките на хорър фестивала Popcorn Frights Film Festival. Сниманият в България филм ще дебютира на голям екран още този петък, 9 август, а с участие в него се разписват актьори като Ричард Брейк („Игра на тронове“) и Барт Едуардс („Фантастични животни и къде да ги намерим“).

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !