Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Цветанка Ризова по бански

отпечатай новината

08.08.2019 12:38 | Видян 2711 пъти

Цветанка Ризова по бански

Цветанка Ризова предпочете българското Черноморие за тазгодишната си лятна почивка.

Водещата на Лице в лице не се изкуши от лукса на най-оборотните и актуални морски курорти у нас, а отново избра да изпусне парата във вечния Несебър.

Въпреки че Цветанка е една от най-скъпоплатените журналистки в родния тв ефир, очевидно цените на чадърите и шезлонгите и на нея й се виждат завишени.

За да не харчи излишни пари за сянка, тв звездата опъна кърпата си директно на пясъка, досущ като обикновените туристи, пише Ретро.

За да не привлича излишни погледи върху себе си, 54-годишната Ризова се бе дегизирала с шапка тип „идиотка“ и огромни слънчеви очила, прикриващи половината от лицето й.

За сметка на това бе оставила на показ повече плът, тъй като банският, с който се появи, беше от две половинки, решен в тъмносин нюанс.

Компания на Цветанка й правеше само телефонът й, разглеждането на който редуваше с пушене на цигари.

От доста време се говори, че водещата се е разделила с бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото имат близо 20-годишен брак. Появиха се и слухове, че Ризова има нов мъж до себе си и планира сватба.
 
„Няма нищо такова. Всеки празник е със семейството ми, но не смятам, че трябва да обяснявам личния си живот на другите. Приемам да се говори за него само ако се съдържат поуки за хората, но да се търсят евтини сензации е безсмислено“, категорична е журналистката, цитира България Днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !