Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Михаил Билалов влиза във Фермата

отпечатай новината

09.08.2019 09:18 | Видян 1761 пъти

Михаил Билалов влиза във Фермата

Актьорът Михаил Билалов, който стана известен у нас с ролята на Джаро в хитовия сериал Под прикритие, влиза в риалити формата Фермата през септември.

Горещият слух обикаля телевизионните среди от около седмица, като дори се шушука за евентуалния хонорар, който ще получи актьорът.

След като светските хроникьори споделиха, че по всяка вероятност телевизионното шоу Стани богат няма да има нов сезон през септември, всенародният любимец Джаро от Под прикритие е получил няколко доста любопитни предложения.

Едно от тях е било именно от Фермата, в която вече по традиция част от състезанието между участниците са историческите изпити. Интересното при Билалов е, че за момента той не е участвал в нито един риалити формат и със сигурност ще бъде интересен на зрителите, имайки предвид и колоритната му биография.

Познанията му като ландшафтен архитект със сигурност могат да бъдат използвани в култивирането на градината, която ще изхранва играчите в риалитито, а физическата му издръжливост е калена от дългогодишни занимания с айкидо, пише Шоу Блиц, цитиран от Телеграф.

Над година Билалов водеше Стани богат, като там спечели още фенска маса. Той е предпочитан актьор и сред родните режисьори, които се надпреварват да го канят както в театрални постановки, така и във филми и сериали.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !