Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фенове: Бионсе е бременна

отпечатай новината

14.08.2019 13:47 | Видян 1901 пъти

Фенове: Бионсе е бременна

Бременна ли е Бионсе? Това се питат хиляди фенове на звездата след последните ѝ снимки в Instagram. Те са аранжирани в лилаво, което накара последователите ѝ да мислят, че певицата иска да им намекне, че пак ще става майка.

Съпругата на Джей Зи качи серия от кадри с рокля на лилаво-бели карета. Тя носи кожена чантичка, матово червило и слънчеви очила в подобен цвят.

„Някой друг освен мен вижда ли това закръглено коремче?“, попита нейна фенка. Друга пък обърна внимание, че на един от кадрите звездата е скръстила ръце върху корема си, като се опитва да го скрие с чантичката си.

Повечето от коментарите под снимките гласят, че Бионсе очаква четвъртото си дете и лилавият цвят, който се смята за „нюанс на бременността“, го доказва.

Преди броени дни, точно за премиерата на „Цар Лъв“, хитовата изпълнителка качи снимка на два лъва в златно. Някои видяха в нея, че те са подредени така, че приличат на ембрион.

Шапки долу: Бионсе и най-дълбоката цепка на света

Бионсе и Джей Зи имат три деца. Тяхната дъщеричка Блу Айви се роди през 2012 г., докато пет години по-късно се появиха и близнаците им – Руми и Сър.

И докато феновете се чудят дали певицата е бременна или просто е решила да се похвали с новия си стайлинг, лекари предупредиха, че нейната диета е опасна за здравето.

„Ако се храните с повече растителни неща, със сигурност ще имате повече енергия, кожата ви ще стане по-хубава, тонусът ви ще се подобри“, казва личният треньор на певицата, но британски лекари смятат, че това ограничение може да доведе до здравословни проблеми, особено при подрастващите, които копират любимите си звезди.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !