Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави Трифонов е открил жената

отпечатай новината

15.08.2019 11:37 | Видян 4612 пъти

Слави Трифонов е открил жената

След куп неудачи в личния си живот Слави Трифонов най-накрая е открил жената, с която има шанс да остарее. Това е 22-годишната бивша гимнастичка Снежана Дечева.

Момичето е неустоима красавица – с прекрасни черти на лицето и впечатляващи форми. Двамата се запознават  малко преди турнето на Дългия „Има такъв народ“ в Лондон в зала „Арена“ през юни.

Снежана танцува на концерта му заедно с останалите девойки от ансамбъла.

Още при запознанството  си със Снежана Слави бил впечатлен от нея, последвала покана за вечеря. Дали в момента те е тръпка на Трифонов може само да се гадае. Според близки до водещия той често й звънял, като така не давал възможност да забрави запознанството им преди година, пише „България Днес“.

Самият Слави напоследък е доста променен и видимо по-спокоен. Кариерата на Снежана приключи твърде бързо. Тя започва да се занимава професионално с гимнастика през 2012г. През следващата година взе участие в състезание за Световната купа, а след това се представи на световното в Киев.

Синеоката гимнастичка така и не успя да се сдобие със славата, която спечелиха съотборничките й. През 2016-а след множество контузии тя сложи край на кариерата си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !