Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Къци Вапцаров пребори алкохола

отпечатай новината

20.08.2019 13:23 | Видян 1257 пъти

Къци Вапцаров пребори алкохола

Къци е успял да се пребори и с още една зависимост - алкохола.

"Неприятно ми беше да се гледам. Бях почервенял, мазен, потен, надебелял. 75 кг за мен са много, с 10 над нормалните ми. Имах шкембе. Ядях много и пиех много.

Една нощ, беше 2000 -та година, бяхме на Златни пясъци. Прибрах се на 5 уискита, погледнах се в огледалото и се погнусих от себе си – в огледалото видях една свиня!

Грозна картинка. И си казах – стига! Жена ми и детето спяха, аз всяка нощ пиех с едни мои приятели музиканти, които имаха един пиано бар там. И бяха такива купони, до 5 часа сутринта – песни, танци и много пиене, разбира се", признава Къци.

Водещият никога не е бил алкохолик, но е бил на път да се превърне.

Да спре алкохола се оказало нелека работа. Минава през различни етапи – първо разрежда спиртните напитки с много лед или с ябълков сок.

Така минават три години. Лека-полека минава на безалкохолна бира, пише „България Днес“.

"Пиенето е социална дейност, повечето хора пият, за да се приобщят към останалите, защото се чувстват неудобно да кажат, че са на вода и сок, да не им се смеят. Това е същото, като да се срамуваш, че караш евтина кола или имаш обикновен телефон.

Аз това вече съм го преживял. Вече не се срамувам да кажа, че имам стар модел телефон, че карам обикновена кола и се обличам семпло. И че не пия в компания. Не се чувствам потиснат от това", категоричен е шоуменът.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !