Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

отпечатай новината

21.08.2019 13:11 | Видян 1472 пъти

Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

Тази гола снимка на бременната Ашли Греъм предизвика вълна от симпатии.

Причината е, че бъдещата майка е показала без обработка несъвършенствата на тялото си.

На кадъра добре се виждат тлъстинките и стриите на plus-size модела. И по всичко изглежда, че жените харесват такива примери за истински женски тела. Защото “съвършената” фигура не е постижима за всеки. Нито пък трябва да определя самочувствието или щастието ни.

Снимката, публукивана вчера, за един ден събра над 1 200 000 харесвания.

Длъжни сме да кажем, че не всички коментари под снимката са положителни. Има потребители, които не виждат защо е нужно една жена да показва тялото си голо пред милиони непознати, за да се чувства уверена и значима. “Интернет е публично пространство. Ако не би направила нещо в супермаркета, недей да го правиш и в Инстаграм” – пише един от последователите й.

Повечето хора, видели снимката, обаче изразяват подкрепата си.

В това число има и мъже. Един от тях разказва как като дете е виждал тялото на майка си, която е родила десет деца, и тя им обяснявала, че изглежда така, защото всички те са били в корема й. “Сега моята съпруга е бременна във втория триместър и виждам как бременността променя тялото й” – споделя той, потвърждавайки, че примерът на “нормални” жени с истински тела е важен, за да можем всички да приемаме нормалните промени, настъпващи в самите в нас или във външния вид на любимите ни хора.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !