Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Островът - развръзката

отпечатай новината

18.01.2008 13:09 | Видян 12908 пъти

Островът - развръзката

Риалити сериалът бе заснет през месец септември миналата година, продължи три месеца, успя да събере 22-ма необвързани участника с пет двойки и завърши с раздялата на две от тях. Луксозната обстановка в Ривиерата на маите опази повечето герои в „Островът на изкушението” и все пак реализира няколко флирта, единият от които успя да разпадна връзката на Филип и Милена.

 Три месеца след своя старт на 1 ноември миналата година, тази вечер риалити сериалът „Островът на изкушението” приключва. Въпреки прогнозите, че потенциалът на шоуто е по-скоро да разруши, отколкото да запази взаимоотношенията в една интимна двойка, повечето му герои си тръгнаха заедно. Общо пет двойки заминаха за полуостров Юкатан и Ривиерата на маите, най-луксозната туристическа дестинация в Мексико. Една от тях се възползва от екзотичния декор на риалити сериала, за да си каже отдавна решеното „сбогом”, други две запазиха връзките си. След предложение за брак в четвъртата двойка, половинките й отпътуваха разделени, но по-късно преоткриха любовта си. Последната двойка, тази на Филип и Милена, окончателно се разпадна на рождения ден на Милена след физическа близост между Филип и изкусителката Златка... Близост, която едни определят като „секс”, други (самите Филип и Златка) като „безобидно натискане”.

Какво се случва с двойките от „Островът на изкушението” днес, три месеца след снимките на риалити сериала?

Антоанет и Александър: Двамата не са заедно отдавна. Твърдят, че заминали в Мексико, за да изгладят взаимоотношенията си, но не успели. Днес живеят разделени, всеки с нов партньор до себе си. По време на шоуто се говореше, че Александър е намерил любовта с една от изкусителките, Ива.
Цвети и Росен: Веднага след като се върна в София, Цвети продължи да се вижда с изкусителя Сашо, заради когото отказа да приеме предложението за брак на Росен. През следващия месец обаче, разочарована от Сашо, Цвети преосмисли много от нещата, които й се случиха на „Островът на изкушението”. В крайна сметка тя осъзна, че голямата й любов е Росен и се върна обратно при него. Цвети и Росен се преместиха в нов апартамент и в момента са заедно. По-щастливи от всякога, двамата правят планове да живеят в чужбина.

Юли и Меги: „Островът на изкушението” повлия положително на Юли и Меги. Двамата живеят заедно с повече обич и по-малко ревност.
Филип и Милена: След заръщането си в България, Милена напусна апартамента, в който живееше с Филип и окончателно сложи край на двегодишната им връзка. В момента Филип се опитва да я възстанови, осъждайки собственото си поведение и коментира лаконично «Всеки сърба, каквото си е надробил.».
Кики и Андрей: Въпреки че се закани известно време да не живее с Андрей, Кики го потърси още първата нощ след пристигането им в Бургас. Днес двамата правят планове да търсят през лятото годежния пръстен, скрит от Андрей в мексиканските води на Карибско море.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !