Excelsior Victoria: легендата на Соренто

Гранд хотел Excelsior Victoria е символът на Соренто не...

Новото поколение хоби-готвачи...

След по-малко от седмица на кулинарната арена на...

Двама играчи спечелиха по 6 000 лева от Еврошанс

отпечатай новината

22.08.2019 12:00 | Видян 347 пъти

Двама играчи спечелиха по 6 000 лева от Еврошанс

Да имаш късмет е страхотно и двама играчи на „Еврошанс “ успешно го доказаха. Всичко се случва в пунктовете на „Евробет “, където късметът им пресича пътя.

46-годишният Михаил Радев от Сливен безпогрешно усеща своя миг в „Еврошанс“ и превръща 8 познати числа в чек от 6 000 лева. От 19 години Михаил живее и работи в Испания, но през лятото задължително си е у дома в България.  

„Отдавна имам предчувствие, че ме очаква нещо хубаво. Даже бях почти сигурен, че ще е печалба, но нямах представа, че ще се случи точно в Сливен. Явно у дома късметът е по-силен.“, споделя Михаил.

По същия път на успеха минава още един играч на „Еврошанс “ от Златоград. Рамадан Юсеин залага 50 стотинки в любимата си игра и 5 минути по-късно се оказва, че той е отгатнал 8 числа, а това на езика на „Еврошанс “ прави точно 6 000 лева печалба.

Тегленията на играта „Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „Евробет “ и на eurobet.bg . Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК .автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !