Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Стилни дълги рокли с флорални мотиви от Ree.bg

отпечатай новината

29.08.2019 15:51 | Видян 2027 пъти

Стилни дълги рокли с флорални мотиви от Ree.bg

Някои летни модни тенденции никога няма да си отидат – една от тях е модата на летните макси и дълги рокли. С нарастването на тяхната популярност, естествено, се увеличава и разнообразието от модели, които се предлагат на онлайн пазара. И понеже високите температури налагат по-меките и топли мотиви, ще разгледаме 3 дълги рокли с флорални мотиви от богата колекция от дрехи в сайта на Ree.bg .

В предните години, обект на огромен интерес бяха роклите с открити рамене и въпреки че все още има доста модели с подобен дизайн, тази година определено на мода са роклите с V-образно деколте и тясна горна част. В този ред на мисли, дамската асиметрична рокля с V-деколте и флорален принт се вписва идеално в модните тенденции. Тя е с мини ръкави тип къдрички и е обшита с нежна дантела по краищата на горната част, като уникален завършек на модела.  

Едно от предимствата на носенето на макси и дълги рокли е, че те успешно могат да бъдат съчетани с различни видове аксесоари. Един от тях е колана и ако планирате да си закупите ежедневна дълга рокля за безкрайните летни жеги, с дамската лятна лежерна рокля със сигурност ще усилите усета към детайла и малките допълнения към тоалета. Отново, роклята е с V-деколте и къси ръкави, а към нея има и колан.

Едно от предимствата на коланите е, че те позволяват безпроблемното регулиране на широчината на дрехата. Все пак, не е задължително да използвате колана към роклята и може да ползвате друг или да си закупите нов от сайта на Ree.bg. Всъщност, тази рокля се предлага в 4 различни цвята с флорални мотиви и е една от многото дълги рокли , които онлайн магазина предлага.

Ако все пак държите да изглеждате по-официални, но въпреки това да запазите нотката на свободния и удобен стил на дългите и макси рокли, дамската макси рокля със свободна кройка е идеалното решение за вечерен коктейл или парти. За разлика от другите два модела, този е с малко по-дълги ръкави, което я прави подходяща за носене през вечерно време. Освен това, роклята има малки бели копчета и цепка, в съчетание с щампи на цветчета по цялата дреха.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !