Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Колин Фарел хапвал за 60лв. при Тишо

отпечатай новината

05.04.2009 09:00 | Видян 12505 пъти

Колин Фарел хапвал за 60лв. при Тишо

Когато в България идват холивудски звезди, никога не пропускат да опитат от екзотичната индийска храна в ресторанта на Тишо Тадж Махал. Ню имидж, които водят знаменитостите у нас, са негови клиенти. Колин Фарел е звездата, чиито стъпки следим и първи ви осведомяваме какви ги върши у нас още от началото на неговия гастрол до края. Ето още повече подробности за актьора и други негови колеги буквално от кухнята, само и единствено за СЛАВА:

„Колин Фарел идва в ресторанта с гаджето си две седмици подред, все в понеделник. Изглежда много неглиже – с кубинки и размъкнати дрехи. Излиза да пуши навън. Веднъж излезе на терасата, а гаджето му го гледа от горе. Тогава той започна да й разиграва сценки и да й прави смешки.”, разказва Тишо. На въпроса какви ястия предпочита и има ли някакви особени претенции, домакинът отговори: „Двамата с приятелката му наблягаха на вегитарианската кухня, без много пиене. Последния път си забрави кредитната карта на масата. Една сервитьорка го гони, за да му я върне.” Звездата не само че не си придавала важности, но и го раздавала доста скромно. Сметката му била малко над 60 лв.

Това не е единствената среща на половинката на Венета Райкова със световни кино величия. „Когато Дани Глоувър пристигна в България, аз не знаех. Както си седя на терасата в заведението, гледам как спира една кола и от нея слиза човек по джапанки и размъкнати дрехи. Влезе, поръча си ядене за вкъщи и си тръгна. Беше много готино!”, издава известния ресторантьор.
Сред останалите вип клиенти на Тишо са актьорът от сериала Младият Херкулес Иън Боен, шахматистът Вишванатан Ананд, който няколко пъти вечерял с жена си родна кухня.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Колин Фарел е кафе-маниак

Няма коментари към тази новина !