Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Агро Деси и Галя от НАП: оставки моментално

отпечатай новината

30.08.2019 14:29 | Видян 1574 пъти

Агро Деси и Галя от НАП: оставки моментално

Франция доказа след лабораторно изследване: в България чума по прасетата НЯМА. Защо под ръководството на министър Деси Танева бяха изклани десетки хиляди животни, дали за да се усвоят набързо - без процедури или с някакви "обратни" - десетки милиони лева от близки на ГЕРБ и ДПС фирми за нула време? Защо през цялото време тя покриваше Българската агенция по храните и нейния многократно продънил се и в пенсионна възраст шеф Илиев - само да напомним, че и миналото лято той изтреби хиляди животни зорлем?

Понеже няма отговори на тези въпроси и за пореден път при нейно управление като министър на земеделието ни глобиха с милиони евро по фондовете от Брюксел - оставка незабавно.

Моментално трябва да подаде оставка и Галя Димитрова в НАП, която си почиваше, въпреки че знаеше, че от април НАП е протекъл с личните, кредитните, имотните и други тайни данни на над 4 милиона българи. Всеки от тях бе оценен на няма и лев и двадесет стотинки - нещо като кроасан или баничка от евтина закусвалня, след като Комисията за защита на личните данни глобиха НАП с 5,1 млн.лв.

Според необяснимото изявление на ресорния, отговорен и за пореден път тежко сгафил министър Горанов обаче оставки нямало да има, а щяло да има даже бонуси. Само напомняме, че с тях на месец ваканцуващата Галя взема около 10 000 лв. от държавата. Пък нямало било пари за нормални айти-та в НАП. Хайде не на нас тия.

Още повече, и глобата, и премиите - все са от джоба на данъкоплатеца, от моя и твоя.

Така просто повече не става!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !