Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Съдят Кендъл Дженър и Емили Ратайковски

отпечатай новината

09.09.2019 15:55 | Видян 2673 пъти

Съдят Кендъл Дженър и Емили Ратайковски

Две години след случилото се на музикалния фестивал Fyre Festival започват да валят призовки към звездите, които са го промотирали и които са заявили участие. През 2017 година, когато приключва известният Coachella, идва времето на т.нар. Fyre Festival, който дава заявка, че ще бъде „фестивалът на богатите“.

Събитието трябва да се състои на частен остров, намиращ се на Бахамите, а цената на билетите започва от 12 хил. долара. Участие са заявили изпълнители като Tyga, Major Lazer, Blink-182, Pusha T и още много други. Обещанието към посетителите е, че ще получат частни самолети, прекрасни палатки, в които да се настанят, гурме ястия, приготвени от известни готвачи.

Емили Ратайковски, Бела Хадид и Кендъл Дженър са сред звездите, които промотират фестивала. Голяма част от инстаграм инфлуенсърите и заможните почитатели на музиката изявиха желание да присъстват на събитието и се подготвяха месеци наред за него.

Проблемът беше, че такова събитие всъщност нямаше. Потребители в Туитър и Инстаграм публикуваха постове, в които разкриват огромната измама, която е Fyre Festival. Палатки няма, а на тяхно място са поставени единствено и само матраци на открито. Багажът ти се хвърля директно на земята, а важните и чупливи вещи вътре трудно остават здрави.

Тези, които все пак оцеляват, трябва да заключите в шкафове, които всъщност нямат ключове и могат по всяко време да бъдат отворени. „Гурме“ ястията се състоят от зелена салата с две филии хляб и топено сирене, сервирани в... картонена кутия.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !