Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Ники Илиев представя Завръщане и в Лондон

отпечатай новината

10.09.2019 11:25 | Видян 1122 пъти

Ники Илиев представя Завръщане и в Лондон

Няма и 24 часа, след българската премиерата на новия филм на Ники Илиев - „Завръщане“, екипът на продукцията ще отлети към Англия, за да представи филма и пред родната диаспора в Лондон.

Българите на Острова могат да си запазят датите 19 и 20 октомври в календарите, като и в двата дни прожекцията на лентата ще стартира в 15,45 ч. „Завръщане“ ще посрещне любителите на седмото изкуство и със субтитри на английски език. На терен пък ще бъдат всички актьори, които скачат в главните роли в четвъртия авторски проект на Илиев. Освен самият той, за Лондон ще отпътуват още Орлин Павлов, Башар Рахал, Александър Кадиев, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Евелин Костова и Райна Караянева.

Действието на филма се развива в Пловдив и се фокусира върху група приятели, които се срещат за първи път след 25-годишна раздяла. Всички те имат една цел - да помогнат на героя на Ники Илиев да запази къщата си, която негов братовчед (Башар Рахал) е на път да вземе. Снимките към „Завръщане“ приключиха съвсем наскоро, като последната сцена от филма беше заснета по време на плаващия концерт на Орлин Павлов в Пловдив. У нас лентата тръгва на голям екран от 18 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !