Снимки на дъщерята на Елизабет II,...

На 15 август единствената дъщеря на Елизабет II ще...

Вдовицата на Шарлопов сияе на морето

Вдовицата Боряна Шарлопова буквално пращи от сексапил....

100 дни до Коледа, а властта вече има нужда от почивка

отпечатай новината

13.09.2019 14:59 | Видян 541 пъти

100 дни до Коледа, а властта вече има нужда от почивка

100 дни преди Коледа, когато отново ще имаме ваканция, властта показва тотално превъртане и нужда от почивка. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 45 ГОДИНИ, толкова съществува, програма Хоризонт на БНР - това, което всъщност си е БНР, спря да излъчва за часове. Такова чудо не е имало, а всякакви са я управлявали. 45 години стигат, ще се пошегува някой. 45 години властово малоумие може би, съвсем сериозно ще отвърнем ние.

Кой ще ни реши проблема - как, ами прокуратурата, разбира се! Тя и с това се захвана, ще разследва спирането на радиото. Както предишните дни намери руски шпиони в движение ... Русофили, не в движение Американофили например, където би се настанил един истински Агент 007 от Кремъл. Или в немската фондация Зайдел, която по признания на премиера "всеки месец финансира ГЕРБ".

Също тези дни властта рече, че ще започне да контролира и интернет, особено сайтовете - много дишат явно в очите на политиците и магистратите и на "незавимите" им органи. И понеже си нЕмат друга работа, медии - нещо като четвъртата власт, започнаха да организират контрапротести в подкрепа на третата - прокурорската.

Ама и в Брюксел не са добре. И те имат нужда от ваканция. На страната с най-голяма смъртност, с най-голям процент аборти, с най-неграмотни ученици, където в най-престижния университет вече се влиза с двойка на тест, попълнен вкъщи, дадоха ресор Младеж и иновации. Ще ги оправим ние, както себе си оправихме...

Ако това всичкото ви звучи нормално, да знаете, че и вие имате нужда от почивка!

А до Коледа остават цели 100 дни.

Борис Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !