Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела: Що за съд е този, който лишава сина ми от майка?

отпечатай новината

19.09.2019 15:22 | Видян 2541 пъти

Емануела: Що за съд е този, който лишава сина ми от майка?

Фолкзвездата Емануела отново има огромни големи проблеми с таткото на втория си син - Димитър. Наследникът на милионера Динко Динев я осъди на първа инстанция за родителските права върху малкия Мити и сега над певицата е надвиснала заплахата детето й да бъде отнето.

Какви мерки ще предприеме гласовитата красавица, за да запази рожбата при себе си? Има ли вероятност да клекне пред бившия си и да му се помоли за милост? На тези и още много други въпроси отговаря превицата в интервю за "Уикенд".

- Eмануела, затоплиха ли се отношенията ви с Димитър Динев, бащата на сина ви Мити? Ако ли не, има ли шанс да заровите томахавката?
- Все се разправяме за родителски права. В България всичко е възможно, не бих се учудила дори, ако решат дори да ми отнемат детето. В момента то е при мен и ще обжалвам на още много инстанции, та баща му да не ми го вземе. Синът ми Мити има жива, здрава и права майка, която може да се грижи за него... На всички им беше много странно, когато съдията излезе с решение, за което направо нямам думи. Било то, видите ли, продиктувано от „вътрешното му убеждение”. Била съм отчуждавала детето от Митко... Та това е безумие! Синът ни е на 4 години и половина. Имаше периоди, в които баща му изобщо не се интересуваше от него. Няколко пъти не съм давала Мити на татко му, защото беше болен. Друг е въпросът, че съм го пускала извън режима, и съответно не бива да ме обвиняват, че се опитвам да отчуждавам детето. Димитър тогава заведе дело. Той просто се чуди за какво да се заяжда.

- Имате ли доказателства, че детето е било болно, когато не сте го давала на бившия си и че сте му позволявала да вижда татко си извън режима?
- Всички документи са представени пред въпросната съдийка, включително и медицинските за периодите, когато детето е било болно, и декларациите, от които е видно, че съм давала детето на Митко извън режима. Тя каза, че съм се опитвала да отчуждавам сина ни, и че много съм работила... Да, много работя, ама нали трябва да си гледам децата. Плюс това на мен в крайна сметка денят ми е абсолютно свободен и прекарвам цялото си време с тях. Имам дори проблеми по тази причина с мои близки и с приятеля ми Мартин, с когото сме от две години и половина заедно. Всички знаят, че Мити за мен е на първо място.

- Как е възможно при това положение да ви отнемат родителските права?
- Възможно е вътрешното убеждение на съдийката да е подплатено някак си... Тя, вземайки това решение, лишава детето и от майка, и от баща, защото Мити не стои при татко си, а при баба си. Димитър отива да му се порадва за 2 часа и го оставя. Иронията е, че той и в съда каза, че не може да гледа сам детето, защото работи - има ресторанти. Много бил ангажиран, особено през лятото.

- Нека да обобщим – твърдите, че не дистанцирате сина си от баща му...
- Категорично! Детето трябва да общува и с двамата си родители. Друг е въпросът, че когато е при баща си, дни наред е с изключен телефон и не знам, какво се случва с него. Спъва ми се всякакъв достъп. Митко ме блокира, не говори с мен, държи ме в неведение. Последният път синът ми беше болен, а аз разбрах от баба му. Сега и тя ме е блокирала, явно й е наредено. Докато Мити е там 8 дни, нямам връзка с него. Купих му телефон, който изобщо не ми се вдига.

- Кога ще следващото заседание от съдебната ви сага?
- Подадох въззивна жалба, но още не са отговорили. Реално сега очаквам делото да отиде в градския съд. Там като втора инстанция са трима съдии и се надявам да вземат решението си според закона, а не според „вътрешното си убеждение”. Мити вече ходи на детска градина и няма как да се спазва режимът, който е бил преди това. Още навремето ме заплашваха, че ще ми вземат детето и т.н. Явих се по Нова телевизия и казах истината, а ме осъдиха незнайно как за злепоставяне и клевета. После Митко ми се обади да си оправим отношенията, предложи да не се караме и да не обжалвам. Е, не обжалвах. Но му платих дължимата сума, за която беше искът му по гражданското дело. Хората си мислят, с колко ли неща съм се уредила около тези милионери... Да, ама не!

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !