12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Киро Скалата ще участва в борби за селския коч

отпечатай новината

24.09.2019 09:23 | Видян 1907 пъти

Киро Скалата ще участва в борби за селския коч

Неуморимия продуцент Кирил Вълчев Скалата се впуска в нови приключения, в шоуто си Крале на Силата, той вкара нов елемент на предизвикателство.

Тази неделя от 12:30 е в село Маломир-Ямболско по време на традиционните народно борби, фитнес мафията отправя предизвикателство на лежанка към местните бабаити в отговор на което те чакат Вълчев на тепиха.

За изравняване на силите пристига световен шампион по борба Красимир Кочев, познат от светските среди като бившия на певицата Малина.

За по голяма сигурност и разсейване на противника в арсенала на Фитнес Мания ще бъдат балканската шампионка по фитнес Елена Чанков, сексапилната топ инструкторка по пилатес Теодора Трашлиева и дългокраката републиканска по скокове във вода Нинка Вълчева.

Като подкуп да не бъде хвърлян много от опитните борци Вълчев е предвидил лимузина пълна с подаръци за над 3000 лв.

На финала, фитнес модела и певица,мениджър на шоуто Крале на Силата, Никол Стоянова НИККА е предвидила музикална програма.

Наградите са осигурени от Inter Hotel  Veliko Tarnovo, протеинови вафли Fit Spo,алкална вода  Kangen,книги от AMG Publishung,ваучери  Limos.bg, пуканки от American Popcorn Company, вкусна ядка А до Я, хранителни добавки Power Food, майсторски инструменти от Raider Power Tools, козметика и хранителни добавки Naturpharma.

С медииното партньорство на :Телевизия Alfa , Sportal ТV, DSTV, Deimos Tv, DTV, Yambol-life, Списание 19, Списание СЛАВА, Traffic news, 2B Consult, Darts news, Gol.bg,Burgas 24, Plovdivski novini.bg, Fitnes Mania и Рogled21.com.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !