Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники Минаж с модна линия за Fendi

отпечатай новината

25.09.2019 12:58 | Видян 1980 пъти

Ники Минаж с модна линия за Fendi

В последните седмици името на Ники Минаж постоянно попадаше в медийното пространство. Тя наскоро отмени концерта си в Саудитска Арабия като форма на протест срещу лошото отношение към жените и ЛГБТ общността.

След това тя изненада феновете си като обяви, че слиза от музикалната сцена. Причината – иска да създаде семейство, на което да се отдаде напълно. Новината обяви самата певица на профила си в Туитър. В момента тя е сгодена за приятеля си Кенет Пети и скоро планират сватба.

И тъкмо когато Ники притесни феновете си, че дълго време няма да я виждат, тя се появи на корицата на списание Elle, в което говори за своята нова модна линия. Певицата се е доверила на италианската дизайнерска къща Fendi, с която да изработи близо 127 продукта.

Те ще включват мъжко, дамско и детско облекло, което е чудесна новина за феновете на певицата. Както се казва, без проблеми ще можете да облечете цялото си семейство с нейни дизайни. Минаж има история с компанията, която доскоро беше ръководена от Карл Лагерфелд.

Миналата година Ники се появи отново на корицата на Elle, когато нейна компания се явява самият Лагерфелд. Той дори се снима няколко пъти с нея. Тогава периодът беше доста натоварен за певицата, която обикаляше страната, промотирайки новия си албум Queen.

По нейни думи обаче, да снима с Карл Лагерфелд е възможност, която не бива да се изпуска. Затова тя веднага се съгласява на предложението и хваща самолета от Лос Анджелис за Париж, където се състои срещата и цялата фотосесия.

Относно първото ѝ впечатление за дизайнера, Ники споделя, че той е бил „не толкова сериозен, колкото си го представях. Беше фокусиран, но не беше зъл. Беше толкова интересно да го гледам в нормалната му среда“. За съжаление, Лагерфелд почина през февруари тази година в болница във френската столица.

Ники Минаж е фен на марката Fendi от дълго време, което още повече ѝ помага да избере с кого да работи по модната си линия. „Ние рапърите рапираме винаги за някакви брандове в песните си, защото си мислим, че те показват някакъв успех в живота. И когато успеем да си позволим да купим нещо от тях, се чувстваме сякаш сме постигнали нещо огромно“, заявява тя пред Elle.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !