Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Съчета ли Деси Радева роклята с обувките си?

отпечатай новината

26.09.2019 10:55 | Видян 1912 пъти

Съчета ли Деси Радева роклята с обувките си?

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава присъстваха на прием, на който домакини бяха американският президент Доналд Тръмп и първата дама на САЩ - Мелания.

Поводът бе 74-тата сесия на Общото събрание на ООН. На кадъра, публикуван от президентската администрация, семейство Тръмп позират с широки усмивки на лицата.

Мелания, която упорито затвърждава статута си на модна икона, бе избрала втален черен гащеризон без ръкави и декоративна панделка около врата. Тоалетът завършваше с широки разкроени крачоли в долната част.

Доналд Тръмп необичайно не бе с червена вратовръзка, а със синя.

Румен Радев обаче бе избрал преливаща вратовръзка в червеникавата гама. Интересен бе изборът на Десислава Радева, чийто тоалет бе съчетан с вратовръзката на съпруга ѝ, но не и с обувките. Бледосинята рокля на Радева бе с остро деколте и къси ръкави, в талията тя бе разнообразена с ярък колан в пурпурночервено.

Дължината на роклята бе малко под коляното. Изненадващ обаче се оказа цветът на обувките на Радева. Те бяха доста близо до цикламено и нюансът очевидно се различаваше от колана на роклята. Такъв ефект често се получава, когато комбинирането на цветовете се случва на изкуствена светлина.

Модният избор на Радева често е обсъждана тема, когато първата ни дама се появява на събития от такъв ранг. През 2017 година по време на визитата на президента Румен Радев във Франция, съпругата му се появи по обикновена плетена жилетка, черен панталон и ботуши, на среща, на която присъстваха кралски особи, сенатори и висши управленци. В случая дисонансът идваше от това, че всички останали присъстващи бяха официални. В края на януари 2018 г. Десислава Радева придружи съпруга си на среща с дипломатическия корпус. Тогава тя наметна семпъл шал върху лъскава рокля.

Източник: Дир.бг

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !