Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

ДА! Перфето/Чепишев и този уикенд на тераса насред Бояна

отпечатай новината

27.09.2019 10:23 | Видян 1198 пъти

ДА! Перфето/Чепишев и този уикенд на тераса насред Бояна

Най-хубавото на ресторанта, който излизащите не от вчера в София знаят като Чепишев, а за останалите е станал известен неотдавна като Перфето, а името всъщност няма особено значение, е градината, която е терасирана, за да може максимално да се използва теренът на най-оживеното кръстовище в Бояна.

Нагоре е центърът на бившето село с ханчето и черквата, направо са Секвоя – улицата на мултимилионерите, Живкови, президента и премиера, а после Беловодски път на резиденцията на Доган, отсреща е Панорамният път, а надолу е бул. България за стремително спускане към града. Какво, освен локацията? В български ресторант кулинарни експерименти не се препоръчват.

Играйте като нас насигурно и вместо нещо завъртяно или италианско – такъв напоследък профил си докарва заведението, вземете добрата стара и любима на Бойко Борисов свинска вратна пържола с гарнитура от истински, а не бланширани пържени картофи. И торта Линдт за десерт. Ако толкова искате италианско, без да е нещо особено или изключително, предлаганото просеко става.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !