70 г. Военен театър

Въпреки напрегнатите обстоятелства тази година, Театър...

Марион Котияр проектира колекция...

Пламенна екологична активистка, чувствителна към...

Веселин Плачков крие криминално досие

отпечатай новината

27.09.2019 11:25 | Видян 1310 пъти

Веселин Плачков крие криминално досие

Звездата от "Пътят на честта" Веселин Плачков има криминално досие досущ като героя си.

Екранният Киро Християнина разкри, че е бил подвеждан под съдебна отговорност, но не за дребни престъпления, а за физическо посегателство. Кирливите ризи на актьора станаха достояние на цяла България по време на участието му във ВИП Брадър миналата година.

В риалити формата Весо призна, че има дела за побой, след като се зарече, че ще "прегризе гърлото" на гримьора Валентин Кулагин. Плачков бил непоправим хулиган още от дете. Заради конфликтното си поведение се наложило да мени 6 училища, докато завърши средно образование.

Първо учили в елитната гимназия по строителство и архитектура в Плевен. Заради системни отсъствия обаче го изключили още на втората година и той продължив в механотехникума. И там не издържал дълго и попаднал в техникума по ядрена енергетика в Белене. Последвали още 3 премествания заради неизвинени отсъствия.

Единственият предмет, който харесвал, бил историята. Може би не е случайно, че именно той изигра образа на Васил Левски. Образ, който го нареди сред звездите на бранша у нас. Мнозина в арт гилдията обаче скочиха срещу него заради криминалното му минало и татуировките по тялото му.

Към днешна дата Плачков няма нищо общо с образа си на лошо момче, защото е семеен и щастлив с певицата Мариана Попова и общата им дъщеря. От преишните си връзки двамата имат по още едно момиченце. Съвсем скоро Плачков смята да се венчае за любимата си по стар тракийски обичай, предават от Ретро.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !