Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кубрат Пулев откровен за раздялата с Андреа

отпечатай новината

27.09.2019 16:45 | Видян 2793 пъти

Кубрат Пулев откровен за раздялата с Андреа

Най-добрият ни боксьор на професионалния ринг – Кубрат Пулев, за първи път проговори за раздялата си с фолкпевицата Андреа. Двамата бяха заедно дълги години, но преди няколко седмици блондинката написа в социалните мрежи, че продължава своя път сама.

„Тя го обяви преди известно време, истина е. Скарахме се много крайно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е невероятен човек, уникален, говорихме си много по въпроса, но в крайна сметка, когато няма разбирателство и една връзка дълго време не върви към развитие и за двете страни е редно да се намери път да тръгнат нещата по съвсем различен начин. По жълтите сайтчета се изписаха колосални глупости. То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени лъжи. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят безценното време с този тип издания, за да не бъдат заблуждавани с подобни публикации. Не мога да спра това, но утехата ми е, че един стойностен човек никога не би изгубил и минута от живота си, за да чете подобни долнопробни измислици. Ровенето в личния живот е пошла дейност, която мен ме отвращава“, заяви Кубрат в интервю пред „Монитор“.

По думите му, личният живот на един спортист се отразява на спортната му форма доколкото самият той позволява.

„Всеки спортист обаче има нужда от две неща, за да успее – спокойствие да се труди, защото без добра подготовка и най-талантливият е обречен на провал и мотивация да не спира да се развива, да иска още и още по-далеч да стигне, още по-високо да се качи. Човекът до спортиста трябва да му дава крила, трябва да го кара да лети. Подобна подкрепа е способна да прави чудеса. Подобна подкрепа може да вдъхне нечовешка сила и енергия“, допълва боксьорът.

Кубрат Пулев коментира и целия шум, който се вдигна след скандала с репортерката Джени Суши, която целуна след мач и последвалото разследване и отнет лиценз.

„Много хора, „компетентни специалисти“, в разгара на този случай се упражниха върху моето име. Какво ли не се изписа по мой адрес, какво ли не прочетох. Изговориха се такива теории и все супер убедителни и уж логични, така и не успях да запомня сюжетите на всички. Ето, тази адвокатка сега ще го съдере, ще му вземе 600 000 долара, ще му разбие живота, с кариерата му е свършено. Думи, изречени от устите на уж умни, интелигентни хора, начетени, а колко глупости родиха главите им. Слушах, четях и се удивлявах на идиотизмите, които се сипеха по моето име. Гледах и наистина недоумявах как е възможно?! То банковата ми сметка щеше да бъде изпразнена, то със сигурност нямаше как да победя империята на Глория Олред, която е осъдила и Доналд Тръмп и други много сериозни хора. Зануляваха ме, съсипваха ме и ме оплакваха всеки Божи ден, от сутрин до вечер. А аз, хем бях учуден, хем се забавлявах. Но в крайна сметка съм доволен, че справедливостта възтържествува. Кубрат Пулев доказа, че може да побеждава и в Америка сериозни противници. И на ринга, и извън него!““, доволен е Кубрат.

Той твърди, че си е извлякъл поуки след случая.

„Когато личност като мен, с име и позиции в обществото премине през нещо подобно, после няма как да бъде същият. Днес съм още по-силен, още по-устойчив, още по-усъвършенстван. Тази деликатна история ме доказа още един път и издигна като човек, но всъщност, винаги ще остана онзи готин, истински, забавен и добронамерен тип. Същата онази голяма душа и непримиримо сърце, което хората познават“, споделя още Пулев.

Източник: tialoto
Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !